Manualer

MANUALER för ESSENCEMASSAGE – KVINNA & MAN

Essencemassage © –
massagen som öppnar, frigör och läker både kropp och själ. För ett avslappnat kvinnoliv och ett välmående mansliv…

 

ESSENCEMASSAGE är en totalt kravlös massage och är fantastisk att både få ge och att få ta emot regelbundet.Utan att vi tänker på det och allra helst vid stress, oavsett om den är fysisk, mental eller emotionell, så sätter sig ofta spänningar över bäckenpartietVi går runt och kniper ihop både våra käkar och underliv. Detta i sin tur gör att vi mister kontakten med vårt allra heligaste.

 

Essencemassagen fokuserar just på underlivet vilket gör att det möjliggör för spänningar och blockeringar att släppa. Som bonus kan du uppleva ökad känsligheten vid närhet, intimitet och beröring efteråt.

 

Ett avslappnat underliv gör också att du får kontakt med din egen kraft, din livsenergi, din essence. Det är den urkraft som vi är födda till att leva utifrån och genom, den som tar oss vidare och framåt i livet. En fantastisk väg till djupet av personlig utveckling, i sannhet…

 

Förutom att ge en underbar avspänning och i förebyggande syfte så rekommenderas Essencemassage extra mycket vid:

  • Minskad lust – är symptom på spänning och låg närvaro
  • Vill öka sin sexuella njutning – fantastiskt sexliv kan bli ännu bättre
  • Längtan efter barn – ett avslappnat underliv är en oas för tillväxt
  • Senare delen av graviditet – minskar risken för bristningar, bjuder in till en mer avslappnad förlossning samt skapar en miljö för lättare läkning efteråt
  • Förlossningsskador – minskar fysiska och emotionella ärr
  • Gått igenom gynekologiska/urologiska ingrepp – får gamla ärr att blekna
  • Kronisk bäckenbottensmärta – prostataproblem kan minska eller försvinna helt
  • Erektionsproblem – ökar cirkulation och minskar spänningar
  • Negativa kroppsminnen – löser upp fysiska och emotionella minnenOBS! Vill förtydliga att Essencemassage EJ är en erotisk eller sexuell massage utan den har ett terapeutiskt syfte i grunden.

 

Presentation av Maria Fälth – författare & givare:

”Maria Fälth är verksam som stressterapeut och kursledare med inriktning på stress och lust, både för individ och för par. Utifrån ett hälsoperspektiv vägleder hon dig till att finna balans och avslappning både mentalt, emotionellt och fysisk. Genom sin förmåga att på ett okonstlat och naturligt sätt prata om det ”svåra” med lätthet skapas trygghet och tillit så att du lättare öppnar upp och få tillgång till dina inre styrkor.”