Essencemassage

Essencemassage –

massagen som öppnar, frigör och läker både kropp och själ.

ESSENCEMASSAGE är en totalt kravlös massage och är fantastisk att både få ge och att få ta emot regelbundet. Tillsammans med en hälsosam livsstil så håller den oss vitala och unga längre.

Utan att vi tänker på det och allra helst vid stress, oavsett om den är fysisk, mental eller emotionell, så sätter sig ofta spänningar över bäckenpartiet.

Vi går runt och kniper ihop både våra käkar och underliv. Detta i sin tur gör att vi mister kontakten med vårt allra heligaste.

Essencemassagen fokuserar just på underlivet vilket gör att det möjliggör för spänningar och blockeringar att släppa. Som bonus kan du uppleva ökad känsligheten vid närhet, intimitet och beröring efteråt.

Ett avslappnat underliv gör också att du får kontakt med din egen kraft, din livsenergi, din essence. Det är den urkraft som vi är födda till att leva utifrån och genom, den som tar oss vidare och framåt i livet. En fantastisk väg till djupet av personlig utveckling, i sannhet…

.

Förutom att ge en underbar avspänning och i förebyggande syfte så rekommenderas Essencemassage extra mycket vid:

  • Minskad lust – är symptom på spänning och låg närvaro
  • Vill öka sin sexuella njutning – fantastiskt sexliv kan bli ännu bättre
  • Längtan efter barn – ett avslappnat underliv är en oas för tillväxt
  • Senare delen av graviditet – minskar risken för bristningar, bjuder in till en mer avslappnad förlossning samt skapar en miljö för lättare läkning efteråt
  • Förlossningsskador – minskar fysiska och emotionella ärr
  • Gått igenom gynekologiska/urologiska ingrepp – får gamla ärr att blekna
  • Kronisk bäckenbottensmärta – prostataproblem kan minska eller försvinna helt
  • Erektionsproblem – ökar cirkulation och minskar spänningar
  • Negativa kroppsminnen – löser upp fysiska och emotionella minnen

Session: Essencemassage 2800:-, 120 min inkl ”Sexnollning” – neutraliserar livsenergin

Essencemassage för par –  ge din partner den vackraste gåvan som finns…

Lär dig att ge och ta emot den finaste gåva man kan ge eller få av en partner.   Workshop i Essencemassage – den verkligt intima massagen som öppnar, frigör och läker både kropp och själ.   Ett härligt alternativ till det traditionella sexlivet som öppnar nya vägar, skapar tillit, medveten närvaro och total avslappning.

Workshop för enskilt par: 2800:-/ 1 part eller 4900:- för båda vid samma tillfälle. 

Erbjudande: 3900:-/par (värde 4500:-) gäller vid 2-4 par


ESSENCEMASSAGE är en totalt kravlös massage och är fantastisk att både få ge och att få ta emot regelbundet. Tillsammans med en hälsosam livsstil så håller den oss vitala och unga längre.

NÄR: kontakta maria@exq.se för aktuellt datum
TID: Dag eller kvällstid
VAR: Stockholm
PRIS: 3900:- per par – ordinarie pris 4500:-
ANTAL DELTAGARE: 2-4 par per tillfälle

Vi inleder med en pratstund där vi går igenom – vad är Essencemassage och vad är det för vinst med att kunna ge och framförallt att ta emot denna fantastiska gåva. Vid workshop är det de enskilda paren som verkar tillsammans i sin egna lilla bubbla av närvaro och kärlek.

ANMÄLAN & INFORMATION: Maria Fälth – 070 790 60 69 – maria@exq.se
Ge din partner den vackraste gåvan som finns…

Ref:

”Essencenmassage är det mest Gudomliga jag har varit med om. Efteråt kändes det som om jag fått ett helt nytt liv. Totalt avspänd, i kontakt med mitt inre, tillgång till min styrka och kraft…och så mycket mer sensibel och mottaglig för närhet och beröring.  Spänningar i min vulva och vagina var ett minne blott…och upplevelsen tillsammans med min partner blev något helt annat än tidigare. Jag känner helt plötsligt så mycket mer och njutningen har blivit starkare och mina orgasmer betydligt kraftigare. I vardagen så känner jag mer glädje och har hittat en enorm styrka och drivkraft i det jag tar mig för. //Margrete”