ExQmassage

Den vitala helkroppsbehandlingen som får alla sinnen att vakna!

                                                                                                                            

Väck din unika livskraft – kvinnan/mannen inom dig

Med underbar olja får du avnjuta en fantastisk behandling i ca 1,5 timme. Du blir skönt avslappnad och närvarande både fysiskt, känslomässigt och mentalt. Med ökad närvaro blir du mer levande och kan njuta ännu mer av livet.

ExQ-massagen har jag utvecklat utifrån klassisk massage men här låter jag händerna jobba mer intuitivt och med större närvaro över hela kroppen. Den ökar kroppsmedvetenheten och du kommer att upptäcka och uppleva din kropp på nytt.

Syftet med massagen är att släppa spänningar och blockeringar. De sitter lika mycket över bäckenpartiet som över nacke och axlar.

Många upplever att de få större tillgång till sina känslor och den sexuella njutningen blir starkare efteråt. Det sker bland annat genom att cirkulationen ökar och det blir fritt flöde i hela kroppen.

Jag vill vara tydlig med att det EJ är en erotisk eller sexuell massage utan att den har ett terapeutiskt syfte.

ExQmassage kostar 2100:- (för närvarande inga tider att boka)

Min avbokningspolicy är att vid avbokning minst 48 timmar innan uppgjord tid debiteras inget. Vid avbokning 36-48 timmar innan debiteras halv avgift och vid avbokning mindre än 36 timmar innan besöket debiteras full taxa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *