Essencemassage – MANUAL

 

Jag har under de senaste 9 åren erbjudit och gett Essencemassage till både män och kvinnor. Det innebär ett fokus på underlivet och dess spänningar där. För många kan det tyckas och låta som att det är en sexuell behandling vilket det i sanning ej är. Det handlar om att finna blockeringar och få igång cirkulation att flöda fritt mellan huvud och fötter…alltså hela kroppen. Då det som oftast sitter blockeringar och spänningar just över bäckenpartiet så blir det också ett stopp på livsenergin. Det är när vi är i kontakt med hela kroppens flöde som vi blir hela och kan njuta mer med och av hela kroppen…både vår egen och vår partners. Det gäller både för kvinnor som för män.

massage

 

Eftersom livsenergin är avgörande för hur vi skapar och lever våra liv så gäller det att vårda den varsamt. Att ge den uppmärksamhet i närvaro och medvetenhet ger oss en glädjefull vardag. Då livsenergin är detsamma som den sexuella energin så gäller det att ha kontakt med den. Det innebär ej att man måste ha sex hela tiden utan att stå i kontakt med den. Om inte så somnar den och i värsta fall tror jag att det kan ligga till grund då sjukdomar skapas i våra kroppar. Det är som när ett vattendrag stannar upp, till slut så surnar vattnet.

 

Essencemassage är en av nycklarna till att hålla igång potensen långt upp i åldrarna. Likaså för kvinnor…ett avslappnat underliv är porten till ett gudomligt liv…

 

 

Genom manualen för Essencemassage kan du hemma i lugn och ro läsa igenom och testa både på dig själv och om du har en partner.

 

KÖP MANUAL HÄR! (under nyproduktion)