Workshop i Essencemassage

Exklusiv workshop
– Essencemassage för par

ESSENCEMASSAGE är en totalt kravlös intimmassage och är fantastisk att både få ge och att få ta emot regelbundet. Tillsammans med en hälsosam livsstil så håller den oss vitala och unga längre.

Vi inleder med en pratstund där vi går igenom – vad är Essencemassage och vad är det för vinst med att kunna ge och framförallt att ta emot denna fantastiska gåva. Vid workshop är det de enskilda paren som verkar tillsammans i sin egna lilla bubbla av närvaro och kärlek.

 

STOCKHOLM 

NÄR: 
TID: Kl: 13:00-19:00

ERBJUDANDE: 1990:-/per person  (värde 3398:-)

2 MANUAL INGÅR – värde 598:- (ljudbok & e-bok)

ANMÄLAN: En anmälan per person via BOKADIREKT.SE – anmälan är bindande. Ange din partners namn vid anmälan.

BETALNING: Uppgifter för betalning får du så snart du har anmält dig.

ANTAL DELTAGARE: Max 4 par per tillfälle

INFORMATION: Maria Fälth – 070 790 60 69 – maria@exq.se

Ge din partner den vackraste gåvan som finns…

 

Utan att vi tänker på det och allra helst vid stress, oavsett om den är fysisk, mental eller emotionell, så sätter sig ofta spänningar över bäckenpartiet.

 

Vi går runt och kniper ihop både våra käkar och underliv. Detta i sin tur gör att vi mister kontakten med vårt allra heligaste.

Essencemassagen fokuserar just på underlivet vilket gör att det möjliggör för spänningar och blockeringar att släppa. Som bonus kan du uppleva ökad känsligheten vid närhet, intimitet och beröring efteråt.

 

Ett avslappnat underliv gör också att du får kontakt med din egen kraft, din livsenergi, din essence. Det är den urkraft som vi är födda till att leva utifrån och genom, den som tar oss vidare och framåt i livet. En fantastisk väg till djupet av personlig utveckling, i sannhet…


Förutom att ge en underbar avspänning så rekommenderas Essencemassage extra mycket vid: